Kathedraal

Kathedraal

dinsdag 6 oktober 2015

Arzua - Salceda

Een beetje aardrijkskunde. Veel regen maakt van grachten beken, vervolgens van beken stromen en waar het water niet weg kan krijg je  eerst modder en dan plassen. Illustraties elders op de blog.
Vandaag hulpmotor kapot. We krijgen hulp onderweg. Een jonge Zwitser, een lieve jonge Amerikaanse en een Spanjaard bieden spontaan assistentie op de moeilijke stukken. Hebben we wel een hulpmotor nodig?
Intussen worden we stilletjes aan bekend op de Camino. Een oudere man uit Vancouver (West Canada) spreekt zijn bewondering uit voor ons en zegt tegen Liliane: "You're my inspiration". We worden er ff stil van. Bij een koffiestop geraken we aan de praat met iemand die in Leuven is vertrokken. Hij heeft gehoord van onze aanwezigheid en wil alles over dit pilootproject weten. 's Avonds maken we weer een feestelijke tafel waar gezelligheid en vriendschap het hoofdgerecht vormen. "Liefde is ... " kan je hier invullen met de namen van 19 lieve mensen uit Limburg die morgen hun weg vervolgen naar Compostela

2 opmerkingen:

  1. De energie van de Camino blijft werken, zelfs in de modder. Ook de ontmoetingen met de medecaminogangers stuwen ons voort. Voor de derde keer kwamen we marilyn en Dominique uit Lyon tegen. Hopelijk ontmoeten we hen weer in Santiago!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om te lezen, geniet er maar met volle teugen van!!

    BeantwoordenVerwijderen