Kathedraal

Kathedraal

woensdag 7 oktober 2015

Salceda - O Pedrouzo

We worden 8km terug gebracht om eigenlijk ietsje verder aan te komen dan dat we overnachten. We pendelen dus voor de 2de keer. Vandaag gaan enkelen overnachten in een albergue met stapelbedden in gemeenschappelijke slaapzalen. Het verblijf van de meeste pelgrims. Toch wel een ervaring voor de enkelen die er voor kozen. Het mooie weer is terug. De laatste kilometers zie je  vele pelgrims die al weken onderweg zijn en morgen allicht  Compostela bereiken. Blije gezichten maar ook met vermoeide onderste ledematen. Morgen voor ons de voorlaatste tocht. Hier in O Pedrouzo zijn al wat souvenirs gekocht want zaterdag moeten we vroeg uit de veren. Adiós y A mañana

3 opmerkingen:

 1. Succes .en duimen voor een schitterende aankomst in Santiago. Buen camino ultrea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Over het laatste stuk werden we door andere pelgrims gewaarschuwd dat het wat 'saaier' was, meer natuur, minder bezienswaardigheden dan in het begin van de route.
  In de albergue was het evengoed als op hotel http://www.alberguecruceirodepedrouzo.com/galeria.php. maar het was dan ook een duurdere versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MEN ZEGT TOCH "DE LAATSTE LOODJES WEGEN HET ZWAARST"????????
  MAAR LAAT HET NIET AAN JULLIE HART KOMEN. JULLIE ZIJN AL ZOOOOO VER GERAAKT.......DUS NOG EFFE DOORBIJTEN EN JULLIE ZIJN ER. MOOIE BELONING VOOR DEZE DAGEN ZWOEGEN.
  GROETJES AAN IEDEREEN VANUIT HET STADJE AAN DE MAAS (MAASEIK NATUURLIJK)
  SPECIALE GROETJES AAN NARDA EN THEO VAN YVONNE

  BeantwoordenVerwijderen