Kathedraal

Kathedraal

vrijdag 2 oktober 2015

Castromaior - Palas del Rei

Vandaag volgen we min of meer een lokale asfalt weg. Dan links, dan rechts telkens langs kleine dorpjes en overal uitgerust met meerdere slaap- en eetgelegenheden om die massa pelgrims te ontvangen . Enkelen onder ons maken er een spelletje van om zo veel mogelijk stempels te verzamelen. De ene is al mooier dan de andere. Na 13 km arriveren we. De derde dag is de moeilijkste wordt al eens gezegd. Het moet dus morgen beter gaan. Het zal nodig zijn want onze 2 prospecteurs Egfried en Gerard  hebben een moeilijk maar toch ook mooi parcours voorspeld. We kijken ernaar uit.

2 opmerkingen:

  1. ja nog 8 dagen en het einde komt steeds naderbij maar de spieren en de voeten zijn opgewarmd en de vele ontmoetingen zullen deugd doen, nog effen doorgaan ik duim voor jullie vanuit Maaseik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag gestart met een 'seconden breakfast' op z'n Hobbits. Daarna ging iedereen even zijn eigen weg of individueel van de Camino te proeven. Maar hier ben je nooit alleen, iedereen kent iedereen. Hulp en bewondering worden zonder moeite uitgedeeld. Opvallen met je rolstoel is hier net plezant.
    We kwamen wel weer allemaal gezellig samen onder een vrijgevige kastanjeboom.
    De 2,5 extra km naar het hotel waren wel wat langer.

    BeantwoordenVerwijderen