Kathedraal

Kathedraal

donderdag 1 oktober 2015

Portomarin - Castromaior

Mistig este mañana.Het blijft zo de hele voormiddag. We voelen de Camino in onze kuiten. Remblokjes hebben weet van het voortdurend dalen gisteren. Zelfde scenario vandaag. Heerlijk toch die ontmoetingen met de wereld. Ogen, handen en voeten spreken alle talen.  Pelgrims helpen mekaar waar nodig, ja bidden met handen en voeten. Een geschenk om dit te mogen beleven.
Namiddag volop zon. Jos 2, Narda en Theo, Annie en Mia en Gerty weten met hun energie geen blijf. Ze gaan dan maar gewoon een kilometer verder. Goed dat Smartphones bestaan. Jos2 laat nog een leuk berichtje na onderweg. Dankjewel Jos.
Pelgrims keren nooit terug op hun stappen, ook niet als ze wat vergeten zijn. Vandaag hebben we een uitzondering gemaakt. Wie kan er nu zonder slippers? De boodschap inspireerde de redders voor een poets? Slippers zijn terecht nu samen met die verrassing die straks bij thuiskomst nog een leuk vervolg kent. Dit was weer een leuke dag. Gracias Camino.

1 opmerking:

  1. Vandaag wat weinig tussenstops om bij te tanken. Ik heb een stukje in omgekeerde richting gedaan. Wat een vreemd gevoel om de pelgrims uit de mist te zien opdoemen.
    De archeologische site van Castromaior maakte het einde van de tocht prachtig. Zeker na de steile helling en de gesloten albergue, de enige in dit kleine gehucht.

    BeantwoordenVerwijderen