Kathedraal

Kathedraal

zondag 4 oktober 2015

Leboreiro - Boente

No "RAIN" no glory. We starten in de regen en het waait fel. We waren gewaarschuwd. Het is dan wel minder koud maar wat nat is voelt kil aan. Een regenjas of poncho beschermd maar al wat er onder zit wordt toch nat. Liliane krijgt vandaag een verrassing voorgeschoteld die haar nog lang zal heugen met een dikke merci  aan Egfried en Gerard. Onderweg krijgen Dominique en Margriet nog een leuk bericht van hun dochter, net als ik 'toevallig' de mailbox open en we samen aan tafel zitten. Leuk.
Namiddag eindigen we deze tocht in de zon

4 opmerkingen:

 1. De takjes van verbondenheid doen hun best, we volgen jullie op de voet en via deze weg elke dag! De foto's zijn mooi, maar of da koppel van Pelt erbij is, is nog de vraag!? Nog heel veel stapgenot en beste groeten uit Eksel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankzij de regen een excuus om wat meer in de albergues te stoppen. Zo apprecieerden we in de namiddag de zon dubbel zo hard. Door de verschillende wegen door Melide kwamen we onze reisgenoten wat minder tegen. Toch kwamen we als bij wonder bij elkaar op de moeilijkere doorgangen en aan het fruitkraampje. Het 50km paaltje stond wel maar op een lelijke straathoek.
  In Melide is pulpa een plaatselijke specialiteit. Die zorgt bij velen voor afgreinzen want dat is octopus met vel, tentakels en zuignappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, jullie doen dat goed! Groetjes aan iedereen en zeker ook aan Jos en Liezet! ;) van Eveleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo.....hier Maaseik.
  Jullie doen het héééééééééél goed. Dat wordt een goed gevoel bij aankomst denk ik Nog een paar dagen en jullie hebben het gepresteerd .Ook mooie foto's.
  Ik (achter)volg jullie nog steeds vanuit het Maasstadje
  Groetjes aan iedereen, bekend of onbekend van Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen